A Facebook megadta magát

Gondoltam egyet, kiposztolom a Facebookra, hogy nincs Facebook. De nem tudtam kiposztolni, mert nem volt Facebook. Most már van Facebook, hisz ki tudtam posztolni azt, hogy megadta magát a Facebook és nem volt, nem létezett. Te sem léteztél és én sem.

Függünk és ki vagyunk szolgáltatva elég rendesen, pláne, ha a praxisod (és a magad) kommunikációját az imént említett Facebookon végzed. Marha nagy hiba. Szokták tőlem kérdezni: miért kell nekünk saját site (szájt, weboldal), ha ott a Facebook is? Ezért. Most, mikor ezeket a sorokat vésem a monitorra, már 10 órája elérhetetlen a nevezett felület.10 órán keresztül nem érnek el ügyfeleid, nem megy a reklámod, nem tudsz kiscicás, kutyuskás és még sorolhatnánk, hány féle dolgot megosztani, mert mindent egy lapra tettél fel. A Facebookra. 10 óra bukó. Ez nem egy kicsi kihagyás.

Nyilván elindul majd, de aki csak erre épít és nincs saját birtokban weboldala, az most kb. eltűnt a világ szeme elől. Egy magyarországi marketing-guru írta ezt az imént: „A Facebook-oldalad valójában nem a tiéd. A felelős vállalkozó olyan csatornákat is épít, amelyek nagyrészt vagy teljesen az övék.”

Vannak a Facebooknál jobb, komolyabb megoldásaink is. No bullshit.

Webdesign

Maradj egy lépéssel a versenytársak előtt A korban, melyben élünk, a professzionális és jól megtervezett weboldalakkal rendelkező praxisok mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járnak.

tovább...

Irány a Forbes!

Megjelent a Forbes magazin aktuális száma. Ez a novemberi szám azért különösen fontos számunkra, mert egyik ügyfelünk, Dr. Domán István Ph.D jelezte, lesz benne róla,

tovább...

A Facebook megadta magát

Gondoltam egyet, kiposztolom a Facebookra, hogy nincs Facebook. De nem tudtam kiposztolni, mert nem volt Facebook. Most már van Facebook, hisz ki tudtam posztolni azt,

tovább...
orvosi weboldal

Az orvosi weboldalak készítése

A Forbes magazin egyik számában volt egy olyan szlogen, hogy „Nincs holnap, ha nincs honlap”. Egyszerű, tömör mondat, lényegre törő. Teljesen igazat adunk nekik, valóban

tovább...

Ha kíváncsi a részletekre, keressen fel minket! Ügynökségünk a rendelkezésére áll, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek egyikén.

WordPress Cookie Bővítmény a Real Cookie Bannertől