Webdesign

Maradj egy lépéssel a versenytársak előtt

A korban, melyben élünk, a professzionális és jól megtervezett weboldalakkal rendelkező praxisok mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járnak. A legújabb kutatások szerint egyre többen keresnek először a neten, és csak a kért információk megtalálásának elmulasztása esetén keresnek más információforrást. Ennek oka minden bizonnyal a modern ember felgyorsult életritmusa, de az internet elérhetősége is. A okostelefonoknak és az olcsóbb csatlakozási szolgáltatásoknak köszönhetően napról napra nő az internettel rendelkező aktív online felhasználók száma.Mindezek miatt szükségessé vált egy jól és vonzóan megtervezett weboldal, mivel a legtöbb érdeklődő döntése a praxis felkeresésre kizárólag a webhely áttekintéséből származó szubjektív benyomás alapján történik, miután összehasonlította a versenytársak weboldalaival.

Mi kell egy jó webdesignhoz?

A webdesign a tevékenységünk egyik területe, és minden oldalt a legújabb internetes szabványok szerint tervezünk meg, hogy vizuálisan vonzóvá és könnyen használhatóvá tegyük őket a végfelhasználó, érdeklődő számára. Mielőtt a webhely létrehozásába kezdenénk, tanácsos átbeszélni az irányelveket, a praxis vagy az orvos logóját és fényképeit elküldeni. Abban az esetben, ha a fentiek közül egyik sem rendelkezik, örömmel segítünk Önnek tanácsokkal vagy konkrét megvalósítással. Ne hagyja ki a kívánt színek meghatározását. A jó webdesign egyik legfontosabb tényezője az oldalak szerkezetének meghatározása (a linkek kiválasztása és elrendezése, az oldalak funkcionalitása), amelyet Önnel egyetértésben teszünk. A webhely tervezési megoldását az Ön cégének vizuális identitásához igazítjuk. A végső cél egy vonzó és professzionális weboldal létrehozása, amellyel a leendő betegei felé tudja megmutatni magát.

A rossz webdesign veszélye

Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a weboldal lehet az első kapcsolódási pont a betegével. A rossz webhelyek több kárt okoznak a praxisnak, mint gondolná. Ha webhelyei szakszerűtlennek és kaotikusnak tűnnek, a potenciális paciens feltételezi, hogy ez tükrözi a praxisát is. A jól megtervezett és professzionálisan megtervezett, világos és egyszerű navigációval rendelkező webhelyek hozzájárulnak a praxis professzionalizmusához és üzleti tevékenységéhez, valamint biztonságot és bizalmat keltnek a betegben. Ez döntő tényező lehet abban, hogy a beteg miért választotta az Ön praxisát egy versenytárs helyett. Ha weboldalt szeretne, ahol a beteg megismerheti a praxisával kapcsolatos alapvető információkat, segítünk és tanácsot adunk Önnek a webhely létrehozásának kezdetétől a végéig.

Webdesign

Maradj egy lépéssel a versenytársak előtt A korban, melyben élünk, a professzionális és jól megtervezett weboldalakkal rendelkező praxisok mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járnak.

tovább...

Irány a Forbes!

Megjelent a Forbes magazin aktuális száma. Ez a novemberi szám azért különösen fontos számunkra, mert egyik ügyfelünk, Dr. Domán István Ph.D jelezte, lesz benne róla,

tovább...

A Facebook megadta magát

Gondoltam egyet, kiposztolom a Facebookra, hogy nincs Facebook. De nem tudtam kiposztolni, mert nem volt Facebook. Most már van Facebook, hisz ki tudtam posztolni azt,

tovább...
orvosi weboldal

Az orvosi weboldalak készítése

A Forbes magazin egyik számában volt egy olyan szlogen, hogy „Nincs holnap, ha nincs honlap”. Egyszerű, tömör mondat, lényegre törő. Teljesen igazat adunk nekik, valóban

tovább...

Ha kíváncsi a részletekre, keressen fel minket! Ügynökségünk a rendelkezésére áll, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek egyikén.

WordPress Cookie Bővítmény Real Cookie Banner által