mit és hogyan
csinálunk?

A MedicalAgency egy 1998-ban, Budapesten alapított vállalat szolgáltatása, amely brandépítésre, webdesignra, és webmarketingre specializálódott. Webhelyeket hozunk létre az Ön igényeinek és specifikációjának megfelelően. A weboldal létrehozása során folyamatosan és szorosan kapcsolatban állunk ügyfeleinkkel, ötleteket és javaslatokat cserélünk, amelyek végül a leginkább elfogadható megoldást kapják. Az ügyféllel való kapcsolatunk hosszú távú partnerségre törekszik, amely a bizalmon, a kölcsönös elismerésen és az üzleti etikán alapul. Célunk, hogy megfeleljünk az Ön igényeinek és meghaladjuk az Ön elvárásait.
 
Minden új projektet különös gondossággal közelítünk meg, a tervezéstől a befejezésig.
A gyártási folyamatot az egyes ügyfelek egyedi igényeihez és céljaihoz igazítjuk. Nagy, design-intenzív elkötelezettségek esetében a létrehozási folyamat általában a következő lépéseket foglalja magában:
 
  • Kutatás / konzultáció
  • Tervezés
  • Kódolás/programozás
  • Minőségbiztosítás / tesztelés
  • A Brand, weboldal indítása

 

Kutatás / konzultáció

A weboldal sikerének alapja az optimális és funkcionális webes architektúra megteremtését célzó részletes tervezéssel, kutatással és tanácsadással kezdődik. Az ügyfél megismerésével intuitív navigációs struktúrát és rendkívül hatékony tervezési felületet hozunk létre, amelyet kifejezetten a célközönség számára szabunk. A projektfejlesztési folyamat végén nemcsak jó terméke lesz, hanem egy átfogó terv is, amelyet a termék jövőbeli bővítésének alapjaként fog tudni használni.
 

Webdesign

A webhely esztétikai elemei azok, amelyek egyediséget adnak a webhelynek, és az első benyomás (és ami a legfontosabb), amely befolyásolja a felhasználót. Az esztétika is fontos szerepet játszik a használhatóságban. A vonzó helyeket fontosabbnak és használhatóbbnak tekintik, még akkor is, ha nem azok. A tervezési javaslat bemutatása és az ügyfél jóváhagyása után elkezdjük kódolni az oldalt.
 

Kódolás/programozás

A kódolás professzionálisan történik a W3C szabványok szerint. A kódolással párhuzamosan a SEO rész (keresőoptimalizálás) is megtörténik. A html-címkék és a CSS-stílusok használatával a webhelyek statikus részeit hozzuk létre, hogy elkülönítsük a tervezést a tartalomtól, és növeljük az oldal betöltési sebességét. A CSS lehetővé teszi az adatok logikai strukturálását egy oldalon, és növeli a kód láthatóságát. A dinamikus tartalomprogramozás PHP és MySQL adatbázisok kombinációjával valósult meg. A JS-t és a jQuery-t a weboldalak vonzerejének növelésére használják.
 

Minőségbiztosítás / tesztelés

Az oldal tervezésének elején, az oldal egy úgynevezett tesztmunkatartományban vannak konfigurálva, hogy tesztelhessük az oldalak funkcionalitását, és kijavíthassuk a hibákat a végső kiadás előtt. A tesztterületen keresztül betekintést nyújtunk a weboldal fejlesztésének minden szakaszába. Ez a lépés magában foglalja a webhely tesztelését különböző böngészőkben (Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrom, Safari stb.), Mind a Mac, mind a PC platformokon, valamint a különböző monitorméreteken és felbontásokon.
 

A Brand, weboldal indítása

A minőség ellenőrzése után az oldalak a tényleges domainre és tárhelyre kerülnek.
WordPress Cookie Bővítmény a Real Cookie Bannertől