Szolgáltatás megrendelése

Az alábbi űrlap segítségével rendelheti meg
a One Page és a Medical Agency Adatbázis szolgáltatásokat.

Kérjük, figyelmesen töltse ki a mezőket. A megadott adatok alapján elkészítjük a számlát, melyet elektronikus formában fog a mail címére megkapni. A számlán szerepelő link segítségével a SimplePay bankkártyás fizetési oldalunkra irányítjuk át, ahol pillanatok alatt és maximális biztonsággal tudja rendezni a megrendelés ellenértékét.

Olyan rendszergazda és hosting szolgáltatást nyújtanak ügyfeleik számára, amely nyugalmat, élményt és kényelmet biztosít számukra, amelyet élvezettel vehetnek igénybe.

 

Minden informatikai terhet levesznek a vállukról, azért, hogy kizárólag saját üzletükre, vállalkozásukra tudjanak fókuszálni. Hogy ez gördülékenyen megvalósulhasson nagy figyelmet fordítanak a folyamatos szakmai felkészültségünkre és a hosszú távú költséghatékonyságra.

Nincs több felesleges papírmunka. A Billingód minden számlázási feladatot elintéz. 

A Billingo online számlázóddal automatává teheted a számlázást, a kötelező NAV adatszolgáltatást, a könyvelési anyagok átadását, a fizetési felszólítások küldését és rengeteg mást is. Így hetente akár több órát is megspórolhatsz, extra költségek nélkül.

A Microsoft 365 egy olyan felhőalapú hatékonyságnövelő szolgáltatás, amely a kategóriavezető Office-appokat nagyszerű felhőszolgáltatásokkal, eszközfelügyelettel és fejlett biztonsági lehetőségekkel egészíti ki.